Att skapa en Instagram-sida

Under en längre period har jag gått och funderat på att skapa en ny Instagram-sida. Men det finns ju så många Instagrammare redan, och det är svårt att komma fram till ett unikt koncept som inte redan gjorts. Men det kanske inte spelar så stor roll, för jag är ju unik i mig själv. Om jag tar foton som verkligen speglar mitt liv och mig själv är jag säker på att någon kan finna intresse i det.

Att skapa en Instagram-sida

Först och främst vill jag fokusera på naturen eftersom det är något jag älskar och värderar väldigt högt. Jag vill ta bilder av fantastiska landskap, skygga men vackra djur, porlande bäckar och hisnande berg. En av mina favoritaktiviteter är att vandra i skog och mark, och eftersom jag redan nu knäpper många bilder på mina utflykter känns det naturligt att detta ska vara en central del av min Instagram-sida.

Storstäder och personliga porträtt

Något annat jag tycker mycket om är att resa till olika städer. Ja, jag vet att folkrika platser som Barcelona, Tokyo och Rom kan vara högljudda, fulla med avgaser och stressiga – med andra ord raka motsatsen till en avslappnande skogspromenad. Men de bjuder även på fantastiska upplevelser, massor av nya människor att interagera med och framförallt otroliga chanser att ta fantastiska Instagram-bilder. Jag vill posera framför Colosseum, fota autentiska sushirestauranger i Kyoto och fånga solnedgångar i Venedig.

Att skapa en Instagram-sida

Men en stor anledning till att jag vill skapa en ny Instagram-sida är ju att jag vill visa upp mig själv – jag vill att det ska vara en förlängning av min blogg som fokuserar på det visuella. Med det sagt vill jag inte att det ska kännas påklistrat eller falskt. Jag hoppas att det ska bli en inblick i mitt faktiska liv och spegla min vardag. Jag vill fota allt från glada utekvällar till storstädningen av köket.

Du kanske tycker att dessa idéer har gjorts tusen gångare tidigare, och du har antagligen rätt. Men även om det kan verka så på ytan är jag säker på att bilderna kommer att bjuda på något unikt om man bara tittar på djupet. De kommer att vara en spegling av hur jag lever och gör saker och ting. Jag kanske inte kan skapa den mest glamourösa Instagram-sidan, men den kommer vara min, och sann.