Stockholm

Underbara Stockholm, Sveriges huvudstad som har allt från shopping, caféer, restauranger och ett stort urval av barer att ta en trevlig drink på. Jag tycker det är mysigt att gå ut med vänner och besöka Stockholms restauranger. Min favoritrestaurang måste nog vara Glashuset, där finns det riktigt god mat och stället har en härlig atmosfär. Jag gillar även att besöka restaurangen Greasy Spoon på Södermalm där det serveras amerikansk frukost och massvis av vegetariska alternativ.

När jag inte umgås med vänner, äter god mat på restauranger eller unnar mig en drink med vännerna gillar jag att aktivera musklerna och utmana mig själv på gymmet. Stockholm erbjuder en hel del gym, om man inte lyckas bli vältränad av att halvspringa till bussen varje dag. På gymmet tycker jag om att variera konditionsträning med styrketräning. Jag har faktiskt sett resultat sen jag började träna för cirka sex månader sen.

Malmö

stockholm

Malmö är också en fin stad. Här ägnar jag inte lika mycket tid på gymmet utan beundrar gärna Malmös sevärdheter istället. Jag hyrde en cykel och valde att trampa mig fram genom staden och uppleva dess charm. Det är något jag verkligen kan rekommendera utöver att gå på museet Malmöhus Slott eller äta en trevlig lunch på Lilla torg där man kan hitta de mest besökta restaurangerna och de mysigaste uteserveringarna.

Sen mitt besök i Malmö har jag fått upp intresset för matlagning. Jag insåg att det gick att tillaga god mat hemma istället för att varje dag besöka en restaurang. Jag köpte faktiskt min första kokbok under min vistelse i Malmö och har både misslyckats och lyckats när det kommer till att experimentera med de olika recepten. Något jag fastnade för var att göra egna smoothies och overnight oats som man kan avnjuta till frukost.

När jag inte hänger i storstäderna njuter jag hemma i lugnet i den lilla stad jag bor i. Här bor jag i en tvåa som har vardagsrum och kök kombinerat, det ger en öppen känsla och man kan bjuda hem vänner på kaffe och fika istället för att besöka cafeér och restauranger, som det visserligen också finns gott om här. Min favoritplats är dock hemma i soffan framför TV:n, med pizza och bästa serierna Outlander och Mindhunter.